‘Where we first met’ poster

 29,95 39,95

Origineel is deze tekening ontstaan toen ik een kaartje maakte van de plek waar ik en mijn vriend elkaar voor het eerst hebben ontmoet. Daarom ook de naam ‘Where we first met’. In feite kan het natuurlijk elke plaats zijn die voor jou bijzonder is.

Let op! Lever na het bestellen het adres en eventuele bijzonderheden aan per mail o.v.v. je ordernummer op info@lalalines.nl


Levertijd ca. 14 werkdagen.
Heeft je bestelling spoed? Neem dan eerst contact op via info@lalalines.nl (spoedbestellingen hebben een toeslag van €7,50).

 

Beschrijving

Origineel is deze tekening ontstaan toen ik een kaartje maakte van de plek waar ik en mijn vriend elkaar voor het eerst hebben ontmoet. Daarom ook de naam ‘Where we first met’. In feite kan het natuurlijk elke plaats zijn die voor jou bijzonder is. Het enige wat je hoeft te doen is het adres van de locatie door te geven en ik maak aan de hand daarvan een kaartje voor je.

Meer informatie over where we first met poster.

Kan ik een willekeurig adres doorgeven?

Ja zeker, geef het adres op wat voor jou belangrijk is. Mocht het anders zijn dan een eerste ontmoetingsplaats, vermeld dat dan in de mail.

Hoe aan te leveren?

Stuur na het plaatsen van de bestelling het betreffende adres en eventuele extra informatie o.v.v. het ordernummer naar info@lalalines.nl.

Wil je een lijst bijbestellen?

Bekijk de lijsten.

Extra informatie

Digitaal of papier?

Digitaal PDF, Papier A5, Papier A4, Papier A3

Lijst

Geen lijst, Zwart 21 x 30 cm (A4), Zwart 21 x 30 cm passe-partout (A5), Zwart 30 x 40 cm (A3), Zwart 30 x 40 cm met passe-partout (A4), Zwart 40 x 50 cm (A3), Eiken 21 x 30 cm (A4), Eiken 21 x 30 cm passe-partout (A5), Eiken 30 x 40 cm (A3), Eiken 30 x 40 cm met passe-partout (A4), Eken 40 x 50 cm (A3)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “‘Where we first met’ poster” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…